đ PeĚsols ofegats amb cansalada i OU escumat (Cuina Catalana)
Aquests recepta ĂŠs la primera del monogrĂ fic de PĂSOLS que estic cuinant per tu! Mira els pròxims vĂdeos per acabar aquesta sèrie de pèsols que t’encantarĂ !
Ingredients:
1,6 kg de pèsols desgranats
2 cebes tendres
2 alls tendres
15 talls molt fins de cansalada
4 ous
Pas a pas:
00:00 Inici
00:27 Pèsols ofegats amb cansalada i ou escalfats
0:53 PresentaciĂł dels Ingredients de la recepta
1:23 Tallar la ceba tendra
1:47 Coure la ceba amb l’oli d’oliva
2:25 Tallar l’all tendre
2:44 Afegir l’all tendre a la paella
3:10 Afegir un dit d’aigua per no cremat la ceba
3:50 Afegir els pèsols
5:00 Tapar els pèsols amb un paper de forn i una tapa
6:20 Fer l’ou escalfat
8:20 Parar el foc i afegir la cansalada ben prima
9:10 Posar l’ou, la sal i el pebre
9:40 Trencar l’ou i cara de felicitat!
10:00 Tast del plat
10:56 Salut i teca!
11:20 Adeu!
đSubscriu-te al canal: https://www.youtube.com/channel/UCgGhTZFgaRvDYSXCK0wtBAg?sub_confirmation=1
đ DĂłna-li a la campaneta đ i estarĂ s informat de tots els vĂdeos
Segueix-me a les xarxes:
đ Instagram: @canalvicfood – https://www.instagram.com/canalvicfoo…â
đ Facebook: @canalvicfood – https://www.facebook.com/canalvicfoodâââ
đ Twitter: @canal_food – https://twitter.com/canal_food?s=08ââ
Utensilis emprats en la recepta:
đłOlla tefal: https://amzn.to/3dHUteWâââ
đłPaella tefal: https://amzn.to/309lEr1ââ
đŞGanivet Arcos: https://amzn.to/2MfPczWâââ
đ´ Kit culleres de fusta: https://amzn.to/3aLbjaXâââ
đĽ˘Pinces de cuina Arcos: https://amzn.to/3pMNuE2ââ
đĽPlaca inducciĂł: https://amzn.to/30ry3Xsâ