📁 Veure tots

👉 Pèsols ofegats amb cansalada i OU escumat (Cuina Catalana)

Aquests recepta Ês la primera del monogràfic de PÈSOLS que estic cuinant per tu! Mira els pròxims vídeos per acabar
aquesta sèrie de pèsols que t’encantarĂ ! Ingredients: 1,6 kg de pèsols desgranats 2 cebes tendres 2 alls tendres 15 talls molt fins de cansalada 4 ous Pas a pas: 00:00 Inici 00:27 Pèsols ofegats amb cansalada i ou escalfats 0:53 PresentaciĂł dels Ingredients de la recepta 1:23 Tallar la ceba tendra 1:47 Coure la ceba amb l’oli d’oliva 2:25 Tallar l’all tendre 2:44 Afegir l’all tendre a la paella 3:10 Afegir un dit d’aigua per no cremat la ceba 3:50 Afegir els pèsols 5:00 Tapar els pèsols amb un paper de forn i una tapa 6:20 Fer l’ou escalfat 8:20 Parar el foc i afegir la cansalada ben prima 9:10 Posar l’ou, la sal i el pebre 9:40 Trencar l’ou i cara de felicitat! 10:00 Tast del plat 10:56 Salut i teca! 11:20 Adeu! 👉Subscriu-te al canal: https://www.youtube.com/channel/UCgGhTZFgaRvDYSXCK0wtBAg?sub_confirmation=1 🔔 DĂłna-li a la campaneta 🔔 i estarĂ s informat de tots els vĂ­deos Segueix-me a les xarxes: 🍓 Instagram: @canalvicfood – https://www.instagram.com/canalvicfoo…​ 🍓 Facebook: @canalvicfood – https://www.facebook.com/canalvicfood​​​ 🍓 Twitter: @canal_food – https://twitter.com/canal_food?s=08​​ Utensilis emprats en la recepta: 🍳Olla tefal: https://amzn.to/3dHUteW​​​ 🍳Paella tefal: https://amzn.to/309lEr1​​ 🔪Ganivet Arcos: https://amzn.to/2MfPczW​​​ 🍴 Kit culleres de fusta: https://amzn.to/3aLbjaX​​​ 🥢Pinces de cuina Arcos: https://amzn.to/3pMNuE2​​ 🔥Placa inducciĂł: https://amzn.to/30ry3Xs​