📁 Veure tots

👉 Com fer Pèsols amb Botifarra Negre i Menta (Recepta de cuina Catalana)

Segon dia del MONOGRÀFIC del PÈSOL! I avui et porto una recepta fàcil, clàssica i espectacular a la vegada. Una
combinaciĂł clĂ ssica i fresca que et deixarĂ  salvant durant tres hores! Aquesta recepta de pèsols ĂŠs especialment senzilla i rĂ pida, però el resultat final ĂŠs tant i tan bo que val la pena fer-la molts dies. MonofrĂ fic del pèsol 1: https://youtu.be/DHd8sESKXnE – Pèsols ofegats amb cansalada i ou escalfat Ingredients: 300 g de pèsols 1 ceba tendra 1 all tendre 10 fulles de menta 30 g de botifarra negre 5 Ametlles torrades Cibulet Sal Oli oliva 👉Subscriu-te al canal: https://www.youtube.com/channel/UCgGhTZFgaRvDYSXCK0wtBAg?sub_confirmation=1 🔔 DĂłna-li a la campaneta 🔔 i estarĂ s informat de tots els vĂ­deos Segueix-me a les xarxes: 🍓 Instagram: @canalvicfood – https://www.instagram.com/canalvicfoo…​ 🍓 Facebook: @canalvicfood – https://www.facebook.com/canalvicfood​​​ 🍓 Twitter: @canal_food – https://twitter.com/canal_food?s=08​​ Utensilis emprats en la recepta: 🍳Olla tefal: https://amzn.to/3dHUteW​​​ 🍳Paella tefal: https://amzn.to/309lEr1​​ 🔪Ganivet Arcos: https://amzn.to/2MfPczW​​​ 🍴 Kit culleres de fusta: https://amzn.to/3aLbjaX​​​ 🥢Pinces de cuina Arcos: https://amzn.to/3pMNuE2​​ 🔥Placa inducciĂł: https://amzn.to/30ry3Xs​