🧼LA BUGADA 31/07/23 | El retorn d’El Grand Prix amb Ramon García i Cristinini

En aquest emocionant vídeo, celebrem el retorn tan esperat d’un dels programes més estimats de la televisió espanyola, “El Grand Prix.” Ramón García, l’icònic presentador que ens va fer somiar en el passat, torna a la pantalla amb tota la seva simpatia i entusiasme. I aquesta vegada, no està sol, ja que està acompanyat de la carismàtica presentadora Cristinini, que aporta un toc fresc i contemporani al programa.

Revivim moments inoblidables del passat, amb divertides proves i jocs per als concursants, i descobrim les novetats que ens té preparades aquesta nova edició de “El Grand Prix.” El ritme trepidant, l’emoció i la rialla són els ingredients que fan que aquest programa sigui tan especial per a milers de televidents.

En aquesta edició, els equips d’antics pobles competiran en aquesta gran festa de diversió i entreteniment, amb proves clàssiques i altres de totalment noves. La interacció amb el públic a través de les xarxes socials i l’energia positiva de Ramón García i Cristinini fan que cada minut del programa sigui una experiència inoblidable.

No et perdis el retorn triomfal de “El Grand Prix” a TVE, que promet fer-nos riure, emocionar-nos i, sens dubte, retrobar aquella màgia que ens va conquerir en el passat. Prepara’t per a una nit plena de diversió i grans sorpreses, mentre celebrem aquesta reunió única de dos presentadors excepcionals, Ramón García i Cristinini, que ens faran somiar de nou!

Ja saps, si t’agrada el vídeo marca un polze amunt i subscriu-te.

Em pots seguir per altres xarxes socials com:

WEB: https://www.jacintcasademont.com
BLOC: https://jacintcasademont.wordpress.com/
TWITTER: https://twitter.com/JacintCasademon
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/jacintcasademont
FACEBOOK: https://www.facebook.com/jacintcasademontoficial

#grandprix #cristinini #ramongarcia

Related Posts