ūüßľLA BUGADA 17/07/23 | Censuren Cavall Fort

Benvinguts a aquest v√≠deo en qu√® analitzarem la recent pol√®mica al voltant de la retirada d’exemplars de les revistes Cavall Fort i Camacuc de la biblioteca de Borriana, Val√®ncia.

En aquesta edici√≥, explorarem els motius que han portat al consistori de Borriana a prendre aquesta decisi√≥ i com ha generat un debat sobre la llibertat d’expressi√≥ i la censura.

Analitzarem les reaccions del p√ļblic, incloent cr√≠tiques i suports a la mesura presa pel consistori, aix√≠ com el debat sobre els l√≠mits de la llibertat d’expressi√≥ en l’√†mbit cultural i educatiu.

A m√©s, pararem atenci√≥ als arguments esgrimits per part dels defensors de la retirada de les revistes i els que estan en contra, buscant entendre els diferents punts de vista en aquesta q√ľesti√≥ controvertida.

No us perdeu aquesta an√†lisi en profunditat sobre la retirada de les revistes Cavall Fort i Camacuc de la biblioteca de Borriana, un fet que ha generat un gran debat i ha posat de manifest la import√†ncia de la llibertat d’expressi√≥ en la societat actual.

Subscriviu-vos al nostre canal per estar al dia de les notícies i polèmiques més rellevants, i compartiu aquest vídeo per aconseguir una discussió informada i enriquidora sobre aquest tema tan controvertit. Fins aviat!

Ja saps, si t’agrada el v√≠deo marca un polze amunt i subscriu-te.

Em pots seguir per altres xarxes socials com:

WEB: https://www.jacintcasademont.com
BLOC: https://jacintcasademont.wordpress.com/
TWITTER: https://twitter.com/JacintCasademon
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/jacintcasademont
FACEBOOK: https://www.facebook.com/jacintcasademontoficial

#camacuc #borriana #cavallfort #censura

Related Posts