ūüė® Com es va fer? El Mu√Īeco Diab√≥lico; Chucky ūüĎĽTerrors Nocturns ūüĒ™ Slasher 80s

En aquest v√≠deo ens endinsem al rodatge de la pel¬∑l√≠cula El Mu√Īeco Di√°bolico (Child’s Play) de 1988. Explorem l’intrincat proc√©s de creaci√≥ dels animatr√≤nics i com es van utilitzar per donar vida al ninot a la pantalla. El gui√≥ es va elaborar amb cura per aconseguir l’equilibri perfecte entre suspens i terror, convertint-la en una pel¬∑l√≠cula slasher cl√†ssica.

Ens vam reunir amb l’equip d’efectes especials que va treballar incansablement per crear animatr√≤nics i donar vida al ninot. Comparteixen el seu proc√©s, des del disseny dels moviments del ninot fins al seu maneig al plat√≥, i com ho van unir tot per crear un personatge tan ic√≤nic.

El gui√≥ de la pel¬∑l√≠cula va ser fonamental per convertir-la en un cl√†ssic de l’slasher. Compartim les impressions del guionista, que explica com van elaborar la hist√≤ria per mantenir el p√ļblic a la vora del seient amb cada gir.

Aquest v√≠deo √©s imprescindible per a qualsevol persona interessada en els animatr√≤nics, els guions o les pel¬∑l√≠cules de terror. Ofereix una mirada entre bastidors a l’incre√Įble treball que va suposar la realitzaci√≥ de la pel¬∑l√≠cula El Mu√Īeco Diab√≥lico del 1988 i com s’ha convertit en un cl√†ssic de culte. No es perdi aquesta fascinant exploraci√≥ de les t√®cniques cinematogr√†fiques que continuen captivant el p√ļblic fins als nostres dies.

Ja saps, si t’agrada el v√≠deo marca un polze amunt i subscriu-te.

Em pots seguir per altres xarxes socials com:

WEB: https://www.jacintcasademont.com
BLOC: https://jacintcasademont.wordpress.com/
TWITTER: https://twitter.com/JacintCasademon
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/jacintcasademont
FACEBOOK: https://www.facebook.com/jacintcasademontoficial

0:00:00 Inici
0:09:00 Documental
1:02:00 Comiat

#elmu√Īecodiabolico #comesvafer #slasher #80s