ūüėćEls Inicis d’Internet: Yahoo, MSN i xat de Terraūüėć

En aquest v√≠deo ens endinsem en un viatge nost√†lgic als primers temps d’Internet per recordar i explorar algunes de les coses m√©s emblem√†tiques i populars de l’√®poca. Centrem-nos en tres elements clau: Yahoo, MSN i el xat de Terra.

Comencem amb Yahoo, el fam√≥s motor de cerca i portal web que va ser una de les principals portes d’entrada a Internet per a moltes persones. Revivim els seus inicis i recordem com Yahoo va esdevenir una plataforma popular per accedir a not√≠cies, correu electr√≤nic, jocs i altres serveis en l√≠nia. Explorarem la seva interf√≠cie original i destacarem algunes de les seves caracter√≠stiques m√©s reconegudes.

Continuem amb MSN, el servei de missatgeria instant√†nia i portal web de Microsoft. Recordem les hores que pass√†vem connectats a MSN Messenger, xatejant amb amics i compartint emoticones i “nudges”. Revivim els seus ic√≤nics sons de notificaci√≥ i descobrim alguns dels seus jocs i funcionalitats m√©s populars. Explorarem tamb√© la seva p√†gina principal i les seves seccions d’entreteniment.

Finalment, ens endinsem en el m√≥n del xat de Terra, una de les plataformes de xat m√©s utilitzades en els primers temps d’Internet. Recordem com sol√≠em connectar-nos a les diferents sales de xat i interactuar amb persones de tot el m√≥n. Descobrim alguns dels temes m√©s populars i recordem els avatars i les emocions que utilitz√†vem per expressar-nos.

En aquest v√≠deo, explorarem la hist√≤ria i l’evoluci√≥ d’aquestes emblem√†tiques peces dels inicis d’Internet i reviurem moments de la nostra joventut digital. Descobrirem com han canviat i qu√® ha passat amb elles al llarg del temps. Compartirem curiositats, an√®cdotes i reflexions sobre com aquestes plataformes van influir en la nostra manera de connectar i relacionar-nos en l’√†mbit virtual.

Si ets un apassionat de la tecnologia, la cultura web i tens ganes de retrobar-te amb algunes de les coses que formaven part del nostre dia a dia a l’Internet del passat, aquest v√≠deo √©s per a tu. Vine i endinsa’t en aquesta experi√®ncia de retrobament amb Yahoo, MSN i el xat de Terra.

Ja saps, si t’agrada el v√≠deo marca un polze amunt i subscriu-te.

Em pots seguir per altres xarxes socials com:

WEB: https://www.jacintcasademont.com
BLOC: https://jacintcasademont.wordpress.com/
TWITTER: https://twitter.com/JacintCasademon
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/jacintcasademont
FACEBOOK: https://www.facebook.com/jacintcasademontoficial

Related Posts