🗳️ ESPECIAL ELECCIONS MUNICIPALS 🗳️ FIGUERES 28M 🗳️

Benvinguts al nostre seguiment en directe de la nit electoral de les municipals de Figueres! En aquesta transmissió emocionant, et mantindrem al corrent de tots els detalls i resultats d’aquesta contesa electoral tan esperada.

El 28 de maig del 2023, Figueres es va vestir de democràcia i els resultats han estat sorprenents. Jordi Masquef, el candidat de Junts per Figueres, ha obtingut una victòria aclaparadora amb una majoria de 13 regidors. Aquest esdeveniment històric ha deixat una empremta inesborrable a la ciutat i nosaltres som aquí per capturar cada moment.

El nostre equip està format per experts analistes polítics, periodistes i entrevistadors destacats. Comptem amb la participació d’Íngrid Castañé i Carles Vilaseca, que ens brindaran la seva perspectiva i anàlisi en profunditat. A més, tenim Franchu Llopies, el nostre reporter al terreny, que es trobarà a l’epicentre de l’acció per portar-te les últimes novetats i reaccions en temps real.

Durant aquesta transmissió en viu, també tindrem el privilegi d’escoltar les declaracions de líders polítics destacats de Figueres. Xavier Colomer, representant del partit CUP, compartirà el seu punt de vista sobre els resultats i els desafiaments que enfrontarà l’oposició els propers anys. Pere Casellas, del PSC, també ens oferirà la seva anàlisi sobre els resultats i les perspectives futures.

Per descomptat, no podríem deixar de banda el gran protagonista de la nit, Jordi Masquef, el guanyador indiscutible d’aquestes eleccions. Tindrem l´oportunitat d´escoltar les seves declaracions en exclusiva i conèixer els seus plans per al futur de Figueres sota el seu lideratge.

No us perdeu aquest apassionant seguiment en directe de les municipals de Figueres 2023, on coneixerem els resultats, les reaccions i les projeccions polítiques de la ciutat. Uneix-te a nosaltres i sigues testimoni d’aquest moment emocionant en la història de Figueres. Subscriu-te i activa les notificacions per no perdre’t cap detall!

Ja saps, si t’agrada el vídeo marca un polze amunt i subscriu-te.

Em pots seguir per altres xarxes socials com:

WEB: https://www.jacintcasademont.com
BLOC: https://jacintcasademont.wordpress.com/
TWITTER: https://twitter.com/JacintCasademon
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/jacintcasademont
FACEBOOK: https://www.facebook.com/jacintcasademontoficial

00:00:00 Inici
02:36:00 Xavier Colomer
03:39:00 Pere Casellas
04:52:00 Jordi Masquef

#eleccions #municipals #jordimasquef #figueres

Related Posts