🗳️ ALCALDABLES FIGUERES: AGNÈS LLADÓ 🗳️

En aquesta ocasió, us presentem una entrevista exclusiva amb Agnès Lladó, la destacada política que ocupa el càrrec d’alcaldessa de Figueres i lidera la llista d’ERC a les eleccions municipals de la ciutat.

En aquesta fascinant conversa, Agnès Lladó ens brinda un coneixement profund sobre la seva trajectòria política, les seves motivacions i la seva visió per al futur de Figueres. Descobreix els desafiaments a què s’enfronta com a alcaldessa i com planeja abordar-los, així com les polítiques i projectes clau que espera implementar per impulsar el desenvolupament i el benestar de la comunitat.

Agnès Lladó s’ha consolidat com a líder influent en l’àmbit polític local i el seu paper com a alcaldessa ha estat fonamental en la transformació i el creixement de Figueres. Amb una sòlida formació i una àmplia experiència en la gestió pública, Lladó ha demostrat el compromís amb la transparència, la participació ciutadana i la construcció d’una ciutat inclusiva i sostenible.

En aquesta entrevista, aprofundirem en els valors i principis que guien la seva tasca política, explorarem els seus èxits més destacats i coneixerem les seves perspectives sobre els desafiaments a què s’enfronta la ciutat en el context actual. Agnès Lladó ens compartirà les seves idees i propostes per fomentar el creixement econòmic, millorar els serveis públics i enfortir la cohesió social a Figueres.

Uneix-te a nosaltres mentre explorem la visió d’Agnès Lladó per al futur de Figueres i descobrim com aquesta política destaca pretén fer de la seva ciutat un lloc encara millor per viure, treballar i gaudir. No us perdeu aquesta entrevista exclusiva plena d’idees innovadores i perspectives inspiradores!

Broadcasted live on Twitch — Watch live at https://www.twitch.tv/jacintcasademont

Ja saps, si t’agrada el vídeo marca un polze amunt i subscriu-te.

Em pots seguir per altres xarxes socials com:

WEB: https://www.jacintcasademont.com
BLOC: https://jacintcasademont.wordpress.com/
TWITTER: https://twitter.com/JacintCasademon
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/jacintcasademont
FACEBOOK: https://www.facebook.com/jacintcasademontoficial

#municipals #eleccions #figueres