🔴 Dordogne: entrevista amb Tristan Gahús (Localitzador a l’Occità)

Amb denominació d’origen de la Dordogne mateixa, avui jugarem al joc que ha revolucionat la llengua en el panorama independent.

“Dordogne” és un videojoc d’aventures i puzles en 3D amb una estètica artística i una narrativa captivadora. Ambientat a la bonica regió de Dordonya, a França, el joc segueix les emocionants vivències d’una jove anomenada Mimi, que torna al seu antic poble per reviure records de la seva infància i superar els obstacles emocionals que ha experimentat en el passat.

Mimi descobreix un diari antic de la seva àvia (en occità ) i decideix seguir les seves passes per explorar els llocs màgics de la regió. El videojoc combina elements de viatge en el temps i un estil visual únic, transportant als jugadors entre el present i el passat mentre descobreixen els secrets amagats de Dordonya.

El joc presenta una jugabilitat relaxant i contemplativa, on els jugadors resolen puzles i superen reptes ambientals per desbloquejar nous escenaris i avançar en la història. A mesura que Mimi explora les localitzacions pintoresques, interactua amb personatges memorables i es plongeix en les seves pròpies memòries, la trama es desenvolupa amb detalls emocionants i moments que fan reflexionar.

👉🏻👌📅 Cada dimarts matí i dissabte tarda estem a Twitch durant el mes de juliol, activa les notificacions per no perdre’t res!

TINC UNA ESTONA
——————————
🎵 Un #tiktok per fer el camí entretingut? https://paisinvisible.cat/ochmt11
#podcast a Spotify https://paisinvisible.cat/ocohgg5
#Podcast a Ivoox https://paisinvisible.cat/ocj5kez
Llegiu la crida de finançament “Tot Suma”! https://paisinvisible.cat/oclov4

SURTO CORRENTS!
——————————
Seguiu a Tristan https://paisinvisible.cat/ockmifm
Seguiu a Lafornator https://paisinvisible.cat/oc0z22
Seguiu a ZakuCat https://paisinvisible.cat/octll7

*Link Shortener cortesia de paisinvisible.cat .

Related Posts