ūüĒī Cap√≠tol 3, LO MERCAT. Dordogne V.O. Occit√† comentada en catal√†

Amb denominaci√≥ d’origen de la Dordogne mateixa, avui jugarem al joc que ha revolucionat la llengua en el panorama independent.

“Dordogne” √©s un videojoc d’aventures i puzles en 3D amb una est√®tica art√≠stica i una narrativa captivadora. Ambientat a la bonica regi√≥ de Dordonya, a Fran√ßa, el joc segueix les emocionants viv√®ncies d’una jove anomenada Mimi, que torna al seu antic poble per reviure records de la seva inf√†ncia i superar els obstacles emocionals que ha experimentat en el passat.

Mimi descobreix un diari antic de la seva √†via (en occit√† ) i decideix seguir les seves passes per explorar els llocs m√†gics de la regi√≥. El videojoc combina elements de viatge en el temps i un estil visual √ļnic, transportant als jugadors entre el present i el passat mentre descobreixen els secrets amagats de Dordonya.

El joc presenta una jugabilitat relaxant i contemplativa, on els jugadors resolen puzles i superen reptes ambientals per desbloquejar nous escenaris i avançar en la història. A mesura que Mimi explora les localitzacions pintoresques, interactua amb personatges memorables i es plongeix en les seves pròpies memòries, la trama es desenvolupa amb detalls emocionants i moments que fan reflexionar.

ūüĎČūüŹĽūüĎĆūüďÖ Cada dimarts mat√≠ i dissabte tarda estem a Twitch durant el mes de juliol, activa les notificacions per no perdre’t res!

TINC UNA ESTONA
——————————
ūüéĶ Un #tiktok per fer el cam√≠ entretingut? https://paisinvisible.cat/ochmt11
#podcast a Spotify https://paisinvisible.cat/ocohgg5
#Podcast a Ivoox https://paisinvisible.cat/ocj5kez
Llegiu la crida de finan√ßament “Tot Suma”! https://paisinvisible.cat/oclov4

SURTO CORRENTS!
——————————
Seguiu a Lafornator https://paisinvisible.cat/oc0z22
Seguiu a ZakuCat https://paisinvisible.cat/octll7

*Link Shortener cortesia de paisinvisible.cat .

Related Posts