🔪PODCASTS DE TRUE CRIME EN CATALÀ🔪

@LaNitMesFosca @tacatsdesang8737 @malandricriminal

Benvinguts al meu canal de YouTube, on avui us porto una selecció dels millors podcasts de true crime en català. Si sou amants dels misteris i els crims sense resoldre, aquest vídeo és per a vosaltres. Aquí analitzaré en detall tres podcasts destacats: “La Nit més Fosca”, “Malandrí Criminal” i “Tacats de Sang”.

Comencem amb “La Nit més Fosca”, un podcast que explora els casos més foscos i intrigants de Catalunya. Els presentadors aprofundeixen en cada crim, investiguen els detalls més macabres i aporten perspectives úniques sobre els sospitosos. El seu estil narratiu captivador us mantindrà enganxats des del primer episodi fins a l’últim.

Seguidament, tenim “Malandrí Criminal”, un podcast que examina crims mediàtics i crims passats oblidats de tot el món de parla catalana. Els amfitrions ens porten rere les escenes dels casos més famosos, revelant informació inèdita i entrevistant experts i investigadors relacionats amb els crims. Si us interessa el true crime internacional, aquest podcast no us decebrà.

Per últim, però no menys important, tenim “Tacats de Sang”. Aquest podcast es centra en crims sense resoldre de Catalunya i s’endinsa en els detalls ocults d’aquests casos. Els amfitrions busquen la veritat, analitzen les teories i donen veu a les víctimes i les seves famílies, amb l’esperança de trobar respostes i resoldre els misteris que envolten aquests crims.

En aquest vídeo, revisaré cada podcast en detall, compartint els meus episodis preferits, les característiques que fan que cada un d’ells sigui especial i els moments més impactants. També us donaré una visió general de l’estil de narració i de com es presenta la informació en cadascun d’aquests podcasts.

Si us encanta submergir-vos en els misteris i els crims reals, us animo a veure aquest vídeo fins al final i descobrir aquests increïbles podcasts de true crime en català. Prepareu-vos per a una immersió total en el costat fosc de la naturalesa humana. Espero que gaudiu d’aquesta experiència i, si us agrada el vídeo, no oblideu deixar el vostre comentari i compartir-lo amb els vostres amics aficionats al true crime. Gràcies per veure el canal i fins al proper vídeo!

Ja saps, si t’agrada el vídeo marca un polze amunt i subscriu-te.

Em pots seguir per altres xarxes socials com:

WEB: https://www.jacintcasademont.com
BLOC: https://jacintcasademont.wordpress.com/
TWITTER: https://twitter.com/JacintCasademon
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/jacintcasademont
FACEBOOK: https://www.facebook.com/jacintcasademontoficial

#truecrime #podcast #croncianegra