ūüďľ ERNESTO LACLAU (1/2) amb David S√°nchez Pi√Īeiro

‚ÄĘ ERNESTO LACLAU (2/2) ‚ě°ÔłŹ https://youtu.be/kO6UPThIfvk ‚ÄĘ

Tornem amb un cap√≠tol sobre Ernesto Laclau, important pensador pol√≠tic que ha tingut una gran influ√®ncia en alguns partits d’esquerres espanyols. En aquesta entrega parlarem de la teoria del discurs i de qu√® significa que sigui la fi del regne de la filosofia i l’arribada del regne de la pol√≠tica. Ens capbussarem de ple en el pensament postmetaf√≠sic d’aquest historiador argent√≠.

David S√°nchez Pi√Īeiro (Uvi√©u, 1995), amb fam√≠lia origin√†ria de la conca minera de Caudal, √©s graduat de Filosofia per la Universitat d’Uvi√©u. Es va especialitzar en filosofia pol√≠tica amb un m√†ster a la Universitat Pompeu Fabra i ha estat d’Erasmus a Nottingham i tamb√© ha estat militant en assemblees d’estudiants i en el moviment asturi√†. A m√©s, tamb√© ha participat en pol√≠tica: Amb una candidatura municipal a ‘Somos Oviedo’ i a ‘M√°s Pa√≠s’; el 2019, totes dues. En l’actualitat √©s doctorand de Ci√®ncies pol√≠tiques a la Universitat Complutense de Madrid amb una tesi sobre la democr√†cia radical d’Ernesto Laclau i Slavoj ŇĹiŇĺek.

‚ÄĘ Article del David sobre Hegemonia, populisme i democr√†cia radical ‚ÄĘ
ūüďį http://www.elsaltodiario.com/el-rumor-de-las-multitudes/hegemonia-populismo-democracia-radical

‚ÄĘ Segueix-nos ‚ÄĘ
ūüďľ Subscriu-te al nostre canal
https://www.youtube.com/c/Filosofiadestarpercasa?sub_confirmation=1
ūü§≥ Instagram
http://instagram.com/filoXcasa
ūüź¶ Twitter
http://twitter.com/filoXcasa
ūüϧ Facebook
http://www.facebook.com/filoXcasa

#filosofiadestarpercasa
#filosofiadestarpercasa10

M√ļsica de la intro: TheFatRat – Monody (feat. Laura Brehm) – https://youtu.be/B7xai5u_tnk
M√ļsica del final: Dragon War by Makai Symphony – https://soundcloud.com/makai-symphony/dragon-warorchestral-battle-music

Related Posts