ūüď≤ūüĒäLa COMUNICACI√ď DIGITAL de l’INDEPENDENTISME

SUBT. ESPA√ĎOL, CATAL√Ä I GALEGO

Amb motiu de la Diada de Catalunya abordem en aquest v√≠deo la comunicaci√≥ digital de l’independentisme, des de l’octubre de 2017 fins a l’actualitatūüď≤ Com han comunicat les forces independentistes a Twitter? I a Instagram? Hi ha difer√®ncies amb l’unionisme?

Quins canvis s’aprecien des d’aleshores en√ß√†? Quin paper van jugar Whatsapp i Telegram en la mobilitzaci√≥ independentista? I Signal, amb el Tsunami Democr√†tic i els seus codis QR?

Algunes de les informacions estan basades en diferents articles acadèmics:
ūüďĚ”Twitter como herramienta de comunicaci√≥n pol√≠tica en el contexto del refer√©ndum independentista catal√°n: asociaciones ciudadanas frente a instituciones p√ļblicas”, de Rafael Carrasco, Ernesto Villar i Laura Tejedor: https://icono14.net/ojs/index.php/icono14/article/view/1134/1273

ūüďĚ”El uso de Instagram por los partidos pol√≠ticos catalanes durante el refer√©ndum de l’1-O”, de Manuel Jes√ļs Cartes: https://idus.us.es/bitstream/handle/11441/97117/Dialnet-ElUsoDeInstagramPorLosPartidosPoliticosCatalanesDu-6710733.pdf?sequence=1&isAllowed=y

/
Con motivo de la Diada de Catalu√Īa abordamos en este v√≠deo la comunicaci√≥n digital del independentismo, desde el octubre de 2017 hasta la actualidadūüď≤ C√≥mo ha sido la comunicaci√≥n del independentismo en Twitter? Y en Instagram? Hay diferencias con el unionismo?

Qué cambios se aprecian desde entonces? Qué papel jugó Whatsapp y Telegram en la movilización independentista? Y Signal, con el Tsunami Democràtic y sus códigos QR?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.