👉Com fer una deliciosa crema de pèsols amb menta per a la primavera (Cuina Catalana)

Esteu buscant una deliciosa recepta de primavera que no us porti gaire temps a la cuina? Si és així, heu vingut al lloc adequat! En aquest vídeo, us ensenyarem com fer una deliciosa crema de pèsols amb menta que us deixarà amb ganes de més.

Abans d’entrar en detalls, és important entendre el que és una crema de pèsols. És un plat molt popular a la cuina catalana, especialment a la primavera quan els pèsols estan de temporada. La crema de pèsols és una sopa cremosa feta amb pèsols frescos, que es cuina amb ceba o porro, i brou de verdures o aigua. La menta s’afegeix al final per donar-li un toc fresc i aromàtic.

Per fer aquesta deliciosa crema de pèsols amb menta necessitareu:

800 grams de pèsols frescos
1 porro
1 litre d’aigua
4 llesques de pa
10 ametlles torrades
Unes fulles de menta fresca
Oli d’oliva, sal i pebre

Pas a pas de la recepta:
00:00 Pesentació
01:02 Per començar, escalfa una mica d’oli d’oliva i mantega en una cassola gran a foc mitjà. Afegeix el porro picat i cuina fins que estigui suau i translúcid.
03:11 A continuació, afegeix els pèsols frescos i barreja-ho bé. Cobrix amb el brou de pollastre i deixa coure a foc lent durant uns 10 minuts, o fins que els pèsols estiguin tendres.
04:46 Talla uns daus de pa i freger-los amb una mica d’oli
5:30 En un morter pica les ametlles i la menta amb una mica de sal
6:42 Quan els pèsols estiguin cuits, retira la cassola del foc i deixa refredar una mica. A continuació, tritura la mescla amb una batedora de mà o en una licuadora fins que quedi suau i cremosa.
07:10 Colar le crema i tornarla a triturar amb un rajolí d’oli.
09:00 Emplata la crema amb els entrebancs i un rajolí d’oli d’oliva

Serveix la crema de pèsols amb menta calenta i gaudeix del seu sabor suau i fresc. Aquesta recepta és perfecta per a qualsevol ocasió, ja sigui com a sopar ràpid o com a entrant en un sopar més elaborat.

En resum, la crema de pèsols amb menta és un plat típic de la cuina catalana, ideal per a la primavera. Amb aquesta recepta, podràs fer la teva pròpia crema de pèsols a casa en pocs passos i sense complicacions. A més, els pèsols són un producte de primavera, el que significa que estan en el seu millor moment. Així que no esperis més i prova aquesta deliciosa recepta.

Llistat de Receptes:
Monofràfic del pèsol 1: 👉 Pèsols ofegats amb cansalada i ou escalfat https://youtu.be/DHd8sESKXnE
Monogràfic del pèsol 2: 👉 Com fer Pèsols amb Botifarra Negre i Menta https://youtu.be/EaKOkQn4blM
Monogràfic del pèsol 3: 👉 PÈSOLS a la CATALANA amb panxeta https://youtu.be/A_tB71V3ptU
Monogràfic del pèsol 4: 👉 Crema de pèsols amb menta https://youtu.be/CG5cRWxoL4I

Llista de reproducció de totes les receptes de pèsols: https://youtube.com/playlist?list=PLMSBfpN3MQ8tB341jFk9jq0cQuBV6BAjA

👉Subscriu-te al canal: https://www.youtube.com/channel/UCgGhTZFgaRvDYSXCK0wtBAg?sub_confirmation=1
🔔 Dóna-li a la campaneta 🔔 i estaràs informat de tots els vídeos

Segueix-me a les xarxes:
🍓 Instagram: @canalvicfood – https://www.instagram.com/canalvicfoo…
🍓 Facebook: @canalvicfood – https://www.facebook.com/canalvicfood​​​
🍓 Twitter: @canal_food – https://twitter.com/canal_food?s=08​​

Utensilis emprats en la recepta:

🍳Olla tefal: https://amzn.to/3dHUteW​​​
🍳Paella tefal: https://amzn.to/309lEr1​​
🔪Ganivet Arcos: https://amzn.to/2MfPczW​​​
🍴 Kit culleres de fusta: https://amzn.to/3aLbjaX​​​
🥢Pinces de cuina Arcos: https://amzn.to/3pMNuE2​​
🔥Placa inducció: https://amzn.to/30ry3Xs

Related Posts