👉 Com fer Pèsols amb Botifarra Negre i Menta (Recepta de cuina Catalana)

Segon dia del MONOGRÀFIC del PÈSOL! I avui et porto una recepta fàcil, clàssica i espectacular a la vegada. Una combinació clàssica i fresca que et deixarà salvant durant tres hores!

Aquesta recepta de pèsols Ês especialment senzilla i ràpida, però el resultat final Ês tant i tan bo que val la pena fer-la molts dies.

MonofrĂ fic del pèsol 1: https://youtu.be/DHd8sESKXnE – Pèsols ofegats amb cansalada i ou escalfat

Ingredients:

300 g de pèsols
1 ceba tendra
1 all tendre
10 fulles de menta
30 g de botifarra negre
5 Ametlles torrades
Cibulet
Sal
Oli oliva
👉Subscriu-te al canal: https://www.youtube.com/channel/UCgGhTZFgaRvDYSXCK0wtBAg?sub_confirmation=1
🔔 Dóna-li a la campaneta 🔔 i estaràs informat de tots els vídeos

Segueix-me a les xarxes:
🍓 Instagram: @canalvicfood – https://www.instagram.com/canalvicfoo…​
🍓 Facebook: @canalvicfood – https://www.facebook.com/canalvicfood​​​
🍓 Twitter: @canal_food – https://twitter.com/canal_food?s=08​​

Utensilis emprats en la recepta:

🍳Olla tefal: https://amzn.to/3dHUteW​​​
🍳Paella tefal: https://amzn.to/309lEr1​​
🔪Ganivet Arcos: https://amzn.to/2MfPczW​​​
🍴 Kit culleres de fusta: https://amzn.to/3aLbjaX​​​
🥢Pinces de cuina Arcos: https://amzn.to/3pMNuE2​​
🔥Placa inducció: https://amzn.to/30ry3Xs​

Related Posts