Segon dia del MONOGRĂFIC del PĂSOL! I avui et porto una recepta fĂ cil, clĂ ssica i espectacular a la vegada. Una combinaciĂł clĂ ssica i fresca que et deixarĂ salvant durant tres hores!
Aquesta recepta de pèsols Ês especialment senzilla i rà pida, però el resultat final Ês tant i tan bo que val la pena fer-la molts dies.
MonofrĂ fic del pèsol 1: https://youtu.be/DHd8sESKXnE – Pèsols ofegats amb cansalada i ou escalfat
Ingredients:
300 g de pèsols
1 ceba tendra
1 all tendre
10 fulles de menta
30 g de botifarra negre
5 Ametlles torrades
Cibulet
Sal
Oli oliva
đSubscriu-te al canal: https://www.youtube.com/channel/UCgGhTZFgaRvDYSXCK0wtBAg?sub_confirmation=1
đ DĂłna-li a la campaneta đ i estarĂ s informat de tots els vĂdeos
Segueix-me a les xarxes:
đ Instagram: @canalvicfood – https://www.instagram.com/canalvicfoo…â
đ Facebook: @canalvicfood – https://www.facebook.com/canalvicfoodâââ
đ Twitter: @canal_food – https://twitter.com/canal_food?s=08ââ
Utensilis emprats en la recepta:
đłOlla tefal: https://amzn.to/3dHUteWâââ
đłPaella tefal: https://amzn.to/309lEr1ââ
đŞGanivet Arcos: https://amzn.to/2MfPczWâââ
đ´ Kit culleres de fusta: https://amzn.to/3aLbjaXâââ
đĽ˘Pinces de cuina Arcos: https://amzn.to/3pMNuE2ââ
đĽPlaca inducciĂł: https://amzn.to/30ry3Xsâ