ūüŹÜ TOP 5 ESCRIPTORS IMPRESCINDIBLES ūüŹÜ

En aquest v√≠deo parlarem dels 5 escriptors imprescindibles que tot amant de la lectura ha de llegir. Aquests escriptors han atrapat a milions de persones amb la seva mestria narrativa i els seus estils d’escriptura √ļnics. Des del realisme descarnat d’Elmore Leonard fins al terror inquietant de Stephen King, aquests escriptors s’han fet un lloc al m√≥n literari.
En primer lloc tenim Elmore Leonard, sens dubte un dels escriptors m√©s infravalorats del nostre temps. Els seus llibres s√≥n coneguts pels seus di√†legs afilats, els seus personatges memorables i la seva descripci√≥ realista del crim i la viol√®ncia. Si t’agrada la novel¬∑la negra, Elmore Leonard √©s una lectura obligada.
Stephen King no necessita cap presentaci√≥. Les seves novel¬∑les de terror porten d√®cades aterroritzant els lectors amb cl√†ssics com “La resplendor” i “It”. Conegut pel seu estil d’escriptura √ļnic i sovint pertorbador. Els seus llibres no s√≥n per a persones sensibles, per√≤ sempre conviden a la reflexi√≥ i s√≥n inoblidables.
Si busques alguna cosa poc convencional i atrevida, Chuck Palahniuk és el teu home.
A més comentem: Gillian Flynn i Dennis Lehane.
En conclusi√≥, aquests 5 escriptors imprescindibles s√≥n una lectura obligada per a qualsevol amant dels llibres. Aix√≠ que, agafa els seus llibres i comen√ßa a llegir avui mateix! Tots han contribu√Įt significativament als seus respectius g√®neres i han deixat un impacte durador al m√≥n literari.

00:00 intro
00:28 Elmore Leonars
01:21 Dennis Lehane
02:09 Stephen King
03:04 Chuck Palahniuk
04:13 Gillian Flynn

Ja saps, si t’agrada el v√≠deo marca un polze amunt i subscriu-te.

Em pots seguir per altres xarxes socials com:

WEB: https://www.jacintcasademont.com
BLOC: https://jacintcasademont.wordpress.com/
TWITTER: https://twitter.com/JacintCasademon
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/jacintcasademont
FACEBOOK: https://www.facebook.com/jacintcasademontoficial

#top5 #literatura #escriptors

Related Posts