⚪️ SSX Tricky (GameCube) 2002

SSX (Snowboard supercross) va ser una saga d’èxit sortida sota el segell EA Sports BIG, la marca d’Electronic Arts pensada per distribuir jocs esportius amb un marcat accent arcade. SSX Tricky és el segon de la sèrie i el primer per a una consola de Nintendo, l’enyorada GameCube.
Es fa evident l’intent dels desenvolupadors de voler connectar amb l’estètica i moda del moment, amb una banda sonora plena de dance, downtempo, drum & bass, triphop… i un estilisme dels personatges amb predomini clar de l’street wear de l’època, pantalons amples, gorres de visera i ulleres de sol gegantines.
Aquest estil volgudament informal i punyent es fa palès també en la jugabilitat. Es tracta de baixar sobre l’snowboard a la velocitat més gran possible, sol o amb amics, saltant i fent tota mena de tombarelles i postures mentre som a l’aire. Això ens farà acumular adrenalina per, finalment, aconseguir fer un “Über Trick”, una espectacular cabriola absolutament irreal.
Però encara no tenim clar si tot això és tan divertit com sembla o, simplement, és un producte de màrqueting, que la nostàlgia s’ha encarregat d’embellir. S’ha de jugar per saber-ho…

A 15′ DE JOC, juguem els primers 15 minuts de videojocs de tots els sistemes i èpoques.
Esperem els vostres comentaris! Podeu seguir-nos per…
Twitter: @15dejoc
Facebook: www.facebook.com/15dejoc/
Instagram: www.instagram.com/15dejoc/
i amb l’etiqueta #15dejoc.
Subscriviu-vos! 😉
També ens trobareu a https://ludica.cat/
#SSX #youtuberscatalans

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.