Aquí es llistaran les mencions de la plataforma YoutubersCat com també dels youtubers catalans que apareguin en els mitjans de comunicació oficials (premsa, radio, televisió).
Cal destacar també l’aparició de multitud de vídeos dels youtubers catalans al programa Estació Digital emes a la xarxa de televisions locals Xip/Tv. Agraïments a Santi Larrea.

jovecat

Jove.cat: Generalitat de Catalunya (30/5/2017)

Youtubers en català
Amb més de mil milions d’usuaris, Youtube s’ha convertit en la plataforma reina dels vídeos. És de fàcil accés, i tenir un canal per publicar-hi el que vulguem és ben senzill i gratuït. El fenomen dels youtubers està a l’ordre del dia i molts voleu convertir-ho en la vostra professió, però sabries dir-nos quants youtubers coneixes que publiquin vídeos en català?

viquipedia

Viquipèdia (27/4/2017)

Youtube
Youtubers.cat apareix en la versió en català de la wikipedia cercant el significant de la paraula “Youtube”, dincs la secció “Youtuber”.

culturadigital

Cultura Digital – Generalitat de Catalunya (19/4/2017)

Youtuberes: en femení i en català!
“Aquesta vegada, volem reivindicar la presència femenina de la xarxa, que no és poca però ens encantaria que encara fos més gran! Per aquest motiu, us portem algunes de les nostres Youtuberes catalanes preferides.”

Catalunya Ràdio (15/2/2017)

Realment et pots convertir en un fenomen viral si produeixes el contingut en català? També donen la seva opinió Adrià Salas, de La pegatina, i Albert Àlvarez (Fox) editor de la web Youtubers.cat

Catalunya Ràdio (10/10/2016)

Clara Moraleda és Leopolda Olda, youtuber i actriu que ha llançat a la xarxa un vídeo amb un missatge molt clar: “Torneu-nos els accents diacrítics!” Li hem posat davant Màrius Serra, membre de l’IEC, per debatre la qüestió.

Canal Reus TV (6/9/2016)

Youtubers, l’efecte mirall.
Entrevista a Català HD.

Catalunya Ràdio (10/1/2016)

Primera menció de YoutubersCat a la ràdio!
El petit fragment apareix a partir del minut 3:50.
Agraïments a Roger Baldoma :)