7vides [010] Parc de Nadal + Actuació Pallassos + Reis Mags d’Orient

Instagram: @vlog7vides

Anem al parc de Nadal de Bellcaire i de Balaguer, on veiem actuar els nostres amics Tres Quarts de Quinze (http://www.tresquartsdequinze.com/ i https://www.facebook.com/tresquartsdequinze).
També tenim la visita de sa majestats els Reis Mags d’Orient que venen a portar-nos els regals a casa!

7vides som una família nombrosa de 5 fills d’entre 2 a 8 anys, aquesta iniciativa neix gràcies al recolzament, preguntes, comentaris de tantes persones… que ens han dut a voler compartir amb vosaltres el nostre dia a dia amb moments únics i mil vivències més, des de la naturalitat i la espontaneïtat. Esperem que ens acompanyeu amb alegria i positivisme en aquesta aventura. Gràcies!

Albert, Goretti, Noé, Blai, Nati, Valèria, Dan.
_________________________________________________________________

7vides [010] Parque de Navidad + Actuación Payasos + Reyes Magos

Vamos al parque de Navidad de Bellcaire y de Balaguer, donde vemos actuar nuestros amigos Tres Quarts de Quinze (http://www.tresquartsdequinze.com/ y https://www.facebook.com/tresquartsdequinze).
También tenemos la visita de sus majestades los Reyes Magos de Oriente que vienen a traernos los regalos en casa!

7vides somos una familia numerosa de 5 hijos de entre 2 a 8 años, esta iniciativa nace gracias al apoyo, preguntas, comentarios de tantas personas … que nos han llevado a querer compartir con vosotros nuestro día a día con momentos únicos y mil vivencias más, desde la naturalidad y la espontaneidad. Esperamos que nos acompañéis con alegría y positivismo en esta aventura. ¡Gracias!

Albert, Goretti, Noé, Blai, Nati, Valèria, Dan.

Articles relacionats

Fer comentari

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.