☀đŸ“ș Programació Estiu TV3 | Aleix’s TV Tour

TV3 no tanca aquest estiu. El canal catalĂ  vol recuperar l’audiĂšncia perduda els darrers mesos i, per aixĂČ, estrena un grapat de nous formats per ser mĂ©s competitiu durant les vacances. Parlem amb els presentadors dels programes estiuencs per conĂšixer a fons les noves apostes de TelevisiĂł de Catalunya.

02:52 Parlem amb Ana Boadas, Bibiana BallbĂš i Àngels Molina sobre “AixĂČ no Ă©s un trio”. Per quĂš Sandra SabatĂ©s va marxar del projecte? TĂ© alguna semblança amb “Hable con ellas”?

08:15 Montse Tió i Lluís Marquina presenten “Els matins d’estiu”. Quines diferùncies tindrà amb “Els matins” regular? Continuarà el programa a partir de setembre?

12:48 Carles Prats i Cristina Riba seran els conductors del “TelenotĂ­cies migdia” durant aquestes vacances. TambĂ© hi ha notĂ­cies a l’estiu? Qui presentarĂ  el programa quan arribi la tardor?

16:50 Un cop presentada la temporada d’estiu, sortim al carrer per saber si aquesta oferta de programació atreu els ciutadans. Quù canviarien de TV3?

18:36 Donem detalls d’altres formats que s’estrenaran aquest estiu: “Aeroport” amb Queco Novell, “Estranyes parelles” amb LluciĂ  Ferrer, “Res Ă©s impossible” amb Antonio DĂ­az (el Mago Pop), “Joc de cartes estiu” amb Marc Ribas i el “Fora de carta” amb Carla LladĂł.

————————————————————

Subscriu-te al canal: http://bit.ly/SubsLSACompany

Twitter: https://twitter.com/LSACompany/
Facebook: https://www.facebook.com/LSACompany
Google+: https://plus.google.com/u/0/104800689803493795058/posts
Blog: https://lsacompany.wordpress.com/

Participen:
‱ Aleix Manzano: https://twitter.com/99aleix
‱ Sergi Cano: https://twitter.com/canosergi

AgraĂŻm la seva atenciĂł a tots els entrevistats i al departament de premsa de TV3.

Altres canals:
‱ Sergi Cano TV: http://bit.ly/SergiCano_TV
‱ Fenomen Fan: http://bit.ly/FenomenFan

Comenta, m’agrada i comparteix el vĂ­deo!
I no oblidis subscriure’t per rebre els nous vĂ­deos!!

MĂșsica utilitzada de http://incompetech.com/music/royalty-free/, https://www.youtube.com/blinkfarm, pistes d’iMovie i la biblioteca d’Ă udio de YouTube.

Articles relacionats

Fer comentari

La seva adreça de correu electrĂČnic no serĂ  publicada.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.