☀📺 Programació Estiu TV3 | Aleix’s TV Tour

TV3 no tanca aquest estiu. El canal català vol recuperar l’audiència perduda els darrers mesos i, per això, estrena un grapat de nous formats per ser més competitiu durant les vacances. Parlem amb els presentadors dels programes estiuencs per conèixer a fons les noves apostes de Televisió de Catalunya.

02:52 Parlem amb Ana Boadas, Bibiana Ballbè i Àngels Molina sobre “Això no és un trio”. Per què Sandra Sabatés va marxar del projecte? Té alguna semblança amb “Hable con ellas”?

08:15 Montse Tió i Lluís Marquina presenten “Els matins d’estiu”. Quines diferències tindrà amb “Els matins” regular? Continuarà el programa a partir de setembre?

12:48 Carles Prats i Cristina Riba seran els conductors del “Telenotícies migdia” durant aquestes vacances. També hi ha notícies a l’estiu? Qui presentarà el programa quan arribi la tardor?

16:50 Un cop presentada la temporada d’estiu, sortim al carrer per saber si aquesta oferta de programació atreu els ciutadans. Què canviarien de TV3?

18:36 Donem detalls d’altres formats que s’estrenaran aquest estiu: “Aeroport” amb Queco Novell, “Estranyes parelles” amb Llucià Ferrer, “Res és impossible” amb Antonio Díaz (el Mago Pop), “Joc de cartes estiu” amb Marc Ribas i el “Fora de carta” amb Carla Lladó.

————————————————————

Subscriu-te al canal: http://bit.ly/SubsLSACompany

Twitter: https://twitter.com/LSACompany/
Facebook: https://www.facebook.com/LSACompany
Google+: https://plus.google.com/u/0/104800689803493795058/posts
Blog: https://lsacompany.wordpress.com/

Participen:
• Aleix Manzano: https://twitter.com/99aleix
• Sergi Cano: https://twitter.com/canosergi

AgraĂŻm la seva atenciĂł a tots els entrevistats i al departament de premsa de TV3.

Altres canals:
• Sergi Cano TV: http://bit.ly/SergiCano_TV
• Fenomen Fan: http://bit.ly/FenomenFan

Comenta, m’agrada i comparteix el vĂ­deo!
I no oblidis subscriure’t per rebre els nous vĂ­deos!!

MĂşsica utilitzada de http://incompetech.com/music/royalty-free/, https://www.youtube.com/blinkfarm, pistes d’iMovie i la biblioteca d’Ă udio de YouTube.

Articles relacionats

Fer comentari

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.